Οι συνθήκες που υπάρχουν στους εσωτερικούς χώρους, όπως η θερμοκρασία, η υγρασία και η μικρή ποσότητα ηλιακού φωτός, επιτρέπουν στους μικροοργανισμούς να αναπτυχθούν στο εσωτερικό του στρώματος και να περάσουν στον ανθρώπινο οργανισμό και να του δημιουργήσουν προβλήματα υγείας.

Τα ταπητοκαθαριστήρια ΚΥΡΙΤΣΑΚΗΣ εξειδικεύονται στον επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων και σαλονιών, από τους παθογόνους μικροοργανισμούς που περιέχονται στην οικιακή ατμόσφαιρα. Τα σωματίδια αυτά είναι τα ακάρεα και τα περιττώματά τους, τα βακτηρίδια όπως επίσης και οι μύκητες και οι σπόροι τους.

Ταχύτατη εξουδετέρωση

Η εφαρμογή UVC ακτινοβολίας πάνω σε υφασμάτινες επιφάνειες, στρωμάτων, ταπετσαριών, σαλονιού και χαλιών, είναι από τις σημαντικότερες προϋποθέσεις στην μείωση των “μικροβιακών φορτίων” (Green Decontamination). Με την βοήθεια ενός ειδικού ανακλαστήρα UVC ακτινοβολίας, επιτυγχάνουμε έως και 2,5 φορές πιο γρήγορα αποτελέσματα από ότι με την έκθεση στον ήλιο σε μικρότερο χρόνο. Έχει αξιόπιστη και ασφαλή δράση στην επιφάνεια των αντικειμένων χωρίς να επηρεάζει την θερμοκρασία, τα ανεξίτηλα χρώματα και τα μεταλλικά μέρη των στρωμάτων. Δεν παράγει όζον.