Γεννήθηκε στις 11-06-1967 στό Ελος Κισσάμου στα Χανιά της Κρήτης. Ήρθε πολύ μικρός στην Αθήνα με τους γονείς του. Αγάπησε τη δουλειά μέσα από το καθαριστήριο του πατέρα του που ιδρύθηκε το 1965 και λειτουργεί ακόμα.

Μετά το τέλος των σπουδών του, αποφάσισε να ασχοληθεί με το καθαρισμό χαλιών. Αρχισε να ασχολείται ειδικότερα με τα χειροποίητα χαλιά.Στο εξωτερικό είχαν αρχίσει να προτιμούνται έναντι των μηχανοποίητων.

Τα καθαριστήρια χαλιών έπρεπε να ειδικευτούν στον ευαίσθητο αυτό τομέα του καθαρισμού μεταξωτών,περσικών,ινδικών χαλιών.

Ταξίδεψε στο εξωτερικό σε χώρες όπως η Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, όπου και έφερε τελευταίου τύπου μηχανήματα.

Ίδρυσε την εταιρία

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ ΚΥΡΙΤΣΑΚΗ στις 30-06-1989.

Από τότε γίνανε άλματα προόδου στην επιχείρηση σε μηχανικές εγκαταστάσεις όπως και σε βελτιωμένα καθαριστικά που εισάγονται από χώρες όπως Γερμανία και Αμερική.

Σήμερα, έχει ένα σύγχρονο ταπητοκαθαριστήριο και σας εγγυάται για το σωστό καθαρισμό – φύλαξη και ασφάλεια των χαλιών σας.

Τα παιδιά μας είναι η ίδια μας η ζωή. Ο βιολογικός καθαρισμός των χαλιών με άφθονο νερό είναι ο ιδανικός για την υγεία τους. Πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο ανεξάρτητα από την ποιότητα και το είδος των χαλιών.

Τα χειροποίητα χαλιά, αδιάφορο από αυτά που ακούγονται, θα πρέπει να πλένονται απαραίτητα κάθε χρόνο γιατί αποτελούν εστίες, φωλιές δηλαδή, πολλών μορφών μικροοργανισμών και μικροβίων.

Σας εγγυόμαστε ότι από εμάς τα παίρνετε βιολογικά καθαρά.

Τα χαλιά αξίζουν μια περιουσία,
εμπιστευτείτε τα σε αυτούς που ξέρουν.

Γρηγόρης Κ. Κυριτσάκης