Τεχνολογία καθαρισμού με ατμό στα ταπητοκαθαριστήρια Κυριτσάκης!

Τεχνολογία αιχμής!

Οικολογική μέθοδος με ατμό στους 165°C όπου αυτό απαιτείται.

Πλήρης απολύμανση, απαλλαγή από ακάραια, καμία ζημιά, ειδικευμένα συνεργεία, η όψη του χαλιού που θα καθαριστεί-απολυμανθεί με ατμό πλησιάζει την αρχική του την στιγμής της αγοράς Το αύριο στην τεχνολογία του ατμού ήρθε και είναι στην διάθεση μας.

Βαθύς καθαρισμός χωρίς χημικά! Σκοτώνει το 99,99% των οικιακών βακτηρίων

Ο πιο οικολογικός τρόπος καθαρισμού με τη δύναμη του ατμού

Φυσικός, αποτελεσματικός αλλά και βιολογικός, ο καθαρισμός με ατμό θεωρείται ένας από τους πιο οικολογικούς τρόπους καθαρισμού, αποτελώντας την ιδανικότερη επιλογή σε σχέση με το συμβατικό καθαρισμό. Επωφεληθείτε από τη δύναμη του ατμού και τη βαθιά καθαριότητα που προκαλεί σε συνδυασμό με την απουσία δραστικών χημικών ουσιών.

Οι ατμοκαθαριστές χρησιμοποιούνται συχνά με σκοπό τη δημιουργία ενός υποαλλεργικού περιβάλλοντος, γεγονός που οδηγεί σε καλύτερη ποιότητα του εσωτερικού αέρα.

Στους επιτόπιους καθαρισμούς, Υγιεινά, εύκολα και οικολογικά, ο ατμός «απορροφάται» από τα κενά που υπάρχουν ανάμεσα στους ρύπους και αποτρέπει την ύπαρξη βακτηριδίων και μικροβίων. «Φυλακίζοντας» τα αλλεργιογόνα σωματίδια, βελτιώνουμε την ποιότητα της ατμόσφαιρας και του αέρα στους εσωτερικούς χώρους, καθώς τα σωματίδια δεν διασκορπίζονται στο σπίτι.

Η δύναμη και η θερμοκρασία του ατμού (165°C και άνω) καταφέρνει να αφαιρεί οποιοδήποτε ρύπο και να αντικαθιστά αποτελεσματικά τα χημικά προϊόντα. Δεδομένου ότι οι συσκευές καθαρισμού με ατμό χρησιμοποιούν μόνο νερό, απολυμαίνει και καθαρίζει με έναν απολύτως ασφαλή τρόπο για το περιβάλλον. Αντίθετα τα χημικά καθαριστικά βλάπτουν το περιβάλλον καθώς αφήνουν υπολείμματα στην ατμόσφαιρα και στις επιφάνειες, που καταστρέφουν καθημερινά τον κόσμο που ζούμε. Το μυστικό του καθαρισμού με ατμό βρίσκεται σε μία βασική αρχή: Στο δυναμικό συνδυασμό της πίεσης του ατμού, της ταχύτητας και της θερμοκρασίας. Η καθαριστική δράση του ατμού είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να απομακρύνει ακόμα και τους πιο επίμονους ρύπους. Ο ατμός εισχωρεί ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία απομακρύνοντας οποιαδήποτε βρωμιά γρήγορα και αποτελεσματικά από εκεί όπου δε μπορεί να εφαρμοστεί καμία άλλη μέθοδος καθαρισμού . Χωρίς τη χρήση χημικών καθαριστικών…

Αυτό κάνει τον ατμό να εκτοξεύεται από την κάνει με ταχύτητα περίπου 170 km/h. Το αποτέλεσμα: Η βρωμιά απομακρύνεται αποτελεσματικά χάρη στην πίεση του ατμού.

Η διαφορά θερμοκρασίας διασπά τη βρωμιά και την απομακρύνει. Το αύριο στην τεχνολογία του ατμού ήρθε και είναι στην διάθεση μας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς είναι εδώ!.