Επιδεικνύοντας τη φροντίδα και το σεβασμό που αρμόζουν στη «διαδρομή» των χαλιών σας, στα ταπητοκαθαριστήρια Κυριτσάκης αναλαμβάνουμε να επιδιορθώσουμε οποιεσδήποτε φθορές έχει προκαλέσει ο χρόνος και η χρήση, προσφέροντας τις δελεαστικότερες τιμές της αγοράς. Το πολύπειρο τεχνικό προσωπικό μας επιφορτίζεται με το έργο της «αναζωογόνησης» των χαλιών σας αντικαθιστώντας είτε τα ρέλια είτε τα κρόσσια τους, προβαίνοντας σε εκ νέου ύφανση για τυχόν φθορές από τρύπες, εκδορές ή σκισίματα και επαναφέροντας τα στην αρχική τους κατάσταση, κατά το δυνατόν.

Τα ταπητοκαθαριστήρια Κυριτσάκης φροντίζουν να προσφέρουν πλήρεις λύσεις για την περιποίηση των χαλιών σας. Εντός του καθαριστηρίου μας έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε επισκευές και επιδιορθώσεις για όλους τους τύπους χαλιών, όπως μοκέτες, χειροποίητα χαλιά, μηχανοποίητα χαλιά, μεταξωτά χαλιά κτλ. Για οτιδήποτε άπτεται των χαλιών σας μπορείτε να επικοινωνήσετε ανά πάσα ώρα και στιγμή με κάποιον από τους εκπροσώπους μας ώστε να ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες επιλογές αποκατάστασης και το κόστος.

Ανάλογα με τη συντήρηση ενός χαλιού, αυτό είναι σε θέση να εκπληρώνει τη λειτουργία του για πολύ καιρό αρκεί φυσικά να είναι υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, πολλές φορές θα εντοπίσετε φθορές και αλλοιώσεις σε χαλιά που χρήζουν επιδιόρθωσης ώστε να εξακολουθήσουν αυτά να εκπληρώνουν το σκοπό της προστασίας των δαπέδων και της διατήρησης ενός χώρου ζεστού και θελκτικού.

Οι φθορές στα χαλιά μπορούν να ταξινομηθούν σε ήσσονος ή μείζονος σημασίας. Σε αντίθεση με τις μικρής εμβέλειας ζημιές, οι μεγάλης προϋποθέτουν επαγγελματική αρωγή ώστε τα χαλιά να διατηρούνται σε άψογη κατάσταση και να μην αποδυναμώνεται η αντοχή τους. Μεταξύ των σημαντικών φθορών και αλλοιώσεων συγκαταλέγονται τα καψίματα, τα σκισίματα και οι τρύπες, οι οποίες δεν επισκευάζονται τόσο εύκολα χωρίς επαγγελματική παρέμβαση.

Με βάση τα υλικά κατασκευής και τα χρώματα ενός χαλιού, στα ταπητοκαθαριστήρια Κυριτσάκης μπορούμε να επιλέξουμε τα κατάλληλα υλικά για την επιδιόρθωση των ζημιών, με στόχο το χαλί σας να δείχνει και πάλι σαν καινούριο. Επίσης, προβαίνουν σε κάθε είδους απαραίτητες επισκευές προκειμένου να επαναφέρουμε το αρχικό σχήμα και μέγεθος του χαλιού.

Είναι θεμελιώδες το έργο της αποκατάστασης των ζημιών που έχει υποστεί ένα χαλί, να επαφίεται στους ειδικούς, δηλαδή σε εμάς. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα να σας παραδώσουμε τα μέχρι πρότινος φθαρμένα και αλλοιωμένα χαλιά σας σε μία κατάσταση που ούτε εσείς δεν θα αναγνωρίζετε. Στα ταπητοκαθαριστήρια Κυριτσάκης κάνουμε θαύματα μεταμορφώνοντας κυριολεκτικά τα ανεκτίμητης αξίας χαλιά σας.