Η φιλοσοφία του ταπητοκαθαριστηρίου μας στηρίχθηκε σε δυο πολύ σημαντικές αρχές. Την παροχή των πιο ποιοτικών υπηρεσιών καθαρισμού χαλιών και το σεβασμό στις ανάγκες και τα περιουσιακά στοιχεία του πελάτη μας.

Στην μέχρι τώρα πορεία μας, η συνεχής έρευνα, η διαρκής επένδυση στο σύγχρονο εξοπλισμό καθαρισμού χαλιών και μοκετών, και το ανεξάντλητο μεράκι για τη δουλειά μας, μας έκανε να κερδίσουμε την εκτίμηση του κόσμου που εμπιστεύθηκε τα Ταπητοκαθαριστήριά μας.

Σήμερα, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού και φροντίδας χαλιών και μοκετών στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία, τις υποδομές και την οργάνωσή του ταπητοκαθαριστηρίου μας, μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα ακόμα και στην πιο πολύπλοκη και απαιτητική σας ανάγκη. Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός στα Ταπητοκαθαριστήριά μας, εγγυάται απόλυτα υγιεινό αντι-μικροβιακό και αντι-βακτηριδιακό καθαρισμό χαλιών και μοκετών, την προστασία της λάμψης των χρωμάτων και τη φροντίδα της σύνθεσής τους, την ιδανική συντήρησή τους αλλά και την πλέον ασφαλή μεταφορά και φύλαξή τους.

Στα Ταπητοκαθαριστήρια Κυριτσάκης το πραγματικό κέρδος δεν έγκειται στα έσοδα από τις υπηρεσίες μας, αλλά στην εμπιστοσύνη και την εκτίμηση σας. Γιατί αυτά είναι οι αξίες που αντέχει στο χρόνο και τις συγκρίσεις και δίνουν προστιθέμενη αξία και στην εταιρία μας. Γι’ αυτό στα Ταπητοκαθαριστήρια Κυριτσάκης είμαστε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί.

Τηλ 2108152815 – 2109640510 – 2105724717 – 2106085525 – 2105065695 – 2105717494