Ο καθαρισμός των στρωμάτων αποτελεί απαραίτητη διαδικασία, καθώς η  συσσώρευση της σκόνης εξαιτίας της απουσίας καθαρισμών, βλάπτει τη δική σας υγεία αλλά και των παιδιών σας με την επιβάρυνση του αναπνευστικού συστήματος.

Η καθαριότητα των εσωτερικών χώρων είναι πηγή ζωής και ειδικά τα στρώματα μας είναι ευαίσθητα καθώς είναι καθημερινοί συλλέκτες ρύπων τα οποία δεν μπορούν να καθαριστούν σε καθημερινή βάση.

Το στρώμα πάνω στο οποίο περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας είναι ίσως το πιο ακάθαρτο σημείο μέσα στο σπίτι μας. Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε τακτικά το σπίτι, πλένουμε τα ρούχα, αλλάζουμε συχνά σεντόνια, όμως κοιμόμαστε πάνω σε βρώμικα στρώματα. Ακόμα κι ένα εντελώς καινούριο στρώμα μέσα σε μικρό διάστημα μετατρέπεται σε αποικία ακάρεων, μυκητών, μικροβίων και βακτηριδίων.

Απαλλαγείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα από ακάρεα και σκόνη!

Τα  βήματα καθαρισμού:

  • Ειδική λυχνία υπεριωδών ακτινών UV-C εξουδετερώνει ακάρεα και βακτήρια.
  • Σε αυτή την φάση γίνεται ο εσωτερικός και εξωτερικός καθαρισμός του στρώματος με ειδικές μηχανές μεγάλης απορροφητικότητας και ειδικά φίλτρα που συγκεντρώνουν όλους τους βλαβερούς και παθογόνους οργανισμούς μαζί με τα νεκρά κύτταρα, τις τρίχες, τη σκόνη και τα ακάρεα μαζί με τα περιττώματα και τα απεκκρίματά τους. Ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων, επιτυγχάνει την απομάκρυνση μικροβίων και όλων των αλλεργιογόνων ουσιών μέσα από το στρώμα και καθυστερεί την επανεμφάνιση των ακάρεων αφήνοντας το στρώμα καθαρό.

Εξασφαλίστε για σας και την οικογένειά σας το καθαρό περιβάλλον που σας αξίζει!