Τα ταπητοκαθαριστήρια Κυριτσάκης, αποτελούν την σίγουρη λύση για μία από τις δυσκολότερες εργασίες καθαρισμού στους οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, τον καθαρισμό των χαλιών! Ο καθαρισμός των ταπήτων, αμελείται από πολλούς εξαιτίας των δυσκολιών που παρουσιάζει, όμως είναι απαραίτητος για την υγιεινή των χώρων μας. Με εξειδικευμένο εξοπλισμό και απορρυπαντικά φιλικά προς το περιβάλλον, πραγματοποιείται εις βάθος καθαρισμός, σε λεκέδες και μικρόβια που δεν είναι ορατά με την πρώτη ματιά. Ο καθαρισμός των ταπήτων στα εξειδικευμένα ταπητοκαθαριστήρια Κυριτσάκης, θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας.

Υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης
Είτε πρόκειται για οικιακό είτε για επαγγελματικό χώρο, τα μικρόβια και οι λεκέδες που αποκτούν τα χαλιά και οι μοκέτες από την καθημερινή χρήση, μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία σας. Τα μικρόβια και οι μικροοργανισμοί που κατοικούν μέσα στις πλέξεις των χαλιών, είναι επιβλαβή για όσους τα χρησιμοποιούν και ειδικά για τα παιδιά που συνήθως πατάνε ξυπόλυτα πάνω στις επιφάνειές τους.

Βελτίωση της αίσθησης του χώρου
Ένα καθαρό χαλί, μπορεί να εξασφαλίσει την ζεστασιά και την καθαρή ατμόσφαιρα, που επιθυμείτε να έχει το σπίτι σας έπειτα από μία κουραστική και απαιτητική μέρα στην δουλειά. Το άρωμα των καθαρών χαλιών αλλά και η αίσθηση της πλέξης τους, προσφέρει ένα μοναδικό συναίσθημα, που κάνει τον καθένα να επιθυμεί να περπατήσει αλλά και να ξαπλώσει πάνω τους άφοβα.

Εξοικονόμηση ελεύθερου χρόνου
Ο καθαρισμός των χαλιών, απαιτεί πολύ χρόνο και ενέργεια για να γίνει σωστά και όσο και προσεκτικά κι αν πραγματοποιηθεί, το αποτέλεσμα δεν θα είναι ικανοποιητικό. Είναι σχεδόν επίπονο να προσπαθήσει κανείς να σηκώσει τα χαλιά του και να τα καθαρίσει προσεκτικά. Τα ταπητοκαθαριστήρια Κυριτσάκης, θα σας γλιτώσουν από κόπο και χρόνο και θα ενισχύσουν την υγιεινή του χώρου σας, είτε με απλό καθαρισμό χαλιού είτε και με βιολογικό καθαρισμό, με βάση τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Οι συνηθέστερες εργασίες που πραγματοποιούνται για τον καθαρισμό των χαλιών σας στα εξειδικευμένα ταπητοκαθαριστήριά μας είναι:

  • Πλύσιμο και περιποίηση χαλιών
  • Φύλαξη χαλιών
  • Επισκευή χαλιών
  • Επαναφορά χρώματος χαλιών
  • Τεχνικές Παλαίωσης
  • Καθαρισμός χαλιών με ατμό
  • Καθαρισμός χαλιών με σαμπουάν
  • Στεγνό καθάρισμα χαλιών

Τα ταπητοκαθαριστήρια Κυριτσάκης, καθημερινά αναλαμβάνουν να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με εγγυημένα αποτελέσματα.